هنردرمانی بیانگر (Expressive Art Therapy) یک رویکرد یکپارچه و چندوجهی است که از انواع مختلف هنرها، از جمله نوشتن، نمایش، نقاشی، سفال، حرکت و ...، برای کمک به افراد استفاده می‌کند. این رویکرد به افراد اجازه می‌دهد تا احساسات، افکار، و تجربیات خود را بهتر درک کنند و از طریق ابراز هنری به پردازش عواطف دشوار بپردازند

​هنردرمانی بیانگر

​مجموعه هنردرمانی بیانگر آبانا مرکز تخصصی، علمی، پژوهشی هنردرمانی و هنردرمانی بیانگر در ایران است که در بخش آموزش دوره های تخصصی، کارورزی و پژوهش، دریافت ایده های خلاق، همکاری با مراکزآموزشی، مدارس، کلینیک ها در حوزه هنردرمانی و هنربیانگر خدمات ارایه میدهد برای اطلاع از برنامه های مجموعه آبانا به سایت: www.abanaat.ir مراجعه کنید.

مدیر و موسس مرکز هنردرمانی بیانگر آبانا، دانشگاه شهید بهشتی

از سال ۲۰۲۱ فعالیت حرفه ای و بین المللی در انجمن هنردرمانی بیانگر آغاز کردم و توانستم به عنوان اولین و تنها ایرانی مجوز بین المللی هنردرمانی بیانگر را اخذ کنم و در ادامه فعالیت های بین المللی نماینده خاورمیانه انجمن بین المللی هنردرمانی بیانگر انتخاب شدم.

نماینده خاورمیانه انجمن بین المللی هنردرمانی بیانگر آمریکا

از سال ۲۰۲۳ همکاری خود را با دکتر مارکوس الکساندر از پشگامان هنردرمانی بیانگر آغاز کردم و اولین دوره هنردرمانی بیانگر در ایران برای علاقه مندان برگزار شد و مدرس و برگزار کننده در دوره های هنردرمانی بیانگر با سازمان جهانی هنر میباشم.

همکاری با سازمان جهانی هنر، کانادا  (دکتر مارکوس الکساندر از پیشگامان هنردرمانی بیانگر در دنیا)

همکاری با انجمن هنردرمانی ایتالیا

اجرای برنامه مشترک با انجمن هنردرمانی ایتالیا در ایران
اجرای کارگاه در حوزه سلامت زنان و هنر درمانی در ایتالیا
سخنرانی در کنفرانس ایتالیا

مدیر کشوری ایران در پروژه بین المللی هفته هنر و سلامت جنوب ۲۰۲۴

اجرای برنامه های آموزشی و وبینار در حوزه هنر و سلامت
اجرای مراسم هفته هنر و سلامت ایران
برگزاری کارگاه های مرتبط با هنرهای تجسمی، نمایش، هنردرمانی
فراخوان دریافت ایده در حوزه هنر و سلامت د
برگزاری کارگاه آموزشی برای افراد دارای نیاز ویژه

پروژه بذرهای قدرتمند

اجرای برنامه در حوزه هنردرمانی بیانگر همزمان در ایران، بلژیک، آمریکا


پروژه چای و هنر خلاق

​​در این برنامه بیش از ۵۰ کشور شرکت کردند و با ابزار متفاوت چای و نگاهی به زندگی خود برنامه اجرا شد، این کارگاه توسط الهه رحیمیان و الک وونگ از هنگ کنگ اجرا شد.